fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Toilet Finder, praktisch voor onderweg!

Iedereen heeft het ongetwijfeld wel eens (of vaker) meegemaakt. Je bent onderweg naar je vakantiebestemming of in een vreemde stad en bent op zoek naar een toilet. Dat kan vaak een stuk langer duren dan gewenst. Met de app Toilet Finder wordt dat in één klap een stuk eenvoudiger. Met je huurauto rijdend over de snelweg in Portugal , lopend door dat leuke stadje in Spanje of gewoon thuis, “Waar is het toilet?” is een veelgestelde vraag. Het antwoord daarop hoeft niet meer te komen na een hoop rondvragen, maar met een app. Toilet Finder heeft de locaties van meer dan 70.000 openbare toiletten en daarmee de grootste database in de wereld.

Hoe werkt Toilet Finder?

Toilet Finder werkt heel eenvoudig. Je installeert de app op je telefoon (of tablet) en op basis van je GPS-locatie weet de app waar je bent en waar het dichtsbijzijnde openbare toilet is.  Op de kaartweergave kun je in- en uitzoomen om alle locaties in jouw buurt te zien. Bij elke locatie wordt getoond of deze gratis is, geschikt is voor mindervaliden en tevens een beoordeling die je zelf ook kunt geven.

Toilet Finder

Is Toilet Finder up to date?

De locaties van de openbare toiletten worden toegevoegd door gebruikers en door steden. Het kan dus wel voorkomen dat een locatie niet meer bestaat. In dat geval kun je dat ook aangeven, zodat andere gebruikers hier ook van op de hoogte zijn. Ook kun je een openbaar toilet dat nog niet op de kaart staat op simpele wijze toevoegen. Je kunt via de Toilet Finder app ook nog foto’s delen, bijvoorbeeld van een toilet op een gekke, onverwachte plek.

Tip: installeer de app voordat je op reis gaat, dat scheelt een hoop wachttijd. 😉

Download Toilet Finder voor iTunes en Android.

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou