Veilig een auto huren tijdens je vakantie deze zomer? Dat doe je zo

Waarschijnlijk heb je je nooit veel zorgen gemaakt om de hygiëne op het autoverhuurkantoor. Je was op vakantie, je was blij! Maar bij die zaken staan we nu meer dan ooit stil. Dat snappen we heel goed. Daarom hebben we bij Sunny Cars goed nagedacht over hoe we autohuur zo veilig mogelijk kunnen maken. Ook in deze tijd dient onze autohuur immers zorgeloos te zijn. We take care!

Veilig op vakantie? Kies voor een huurauto

Uiteraard is een auto huren al heel veilig. Met jouw gezelschap op een eigen tempo de plekjes bezoeken waar jullie heen willen. In jullie eigen afgesloten ruimte: de huurauto. Geen volle bus met een onbekende groep mensen om je heen. Veel mensen vinden het nu ook fijn om een accommodatie te huren ver weg van de massa. Met een huurauto ben je dan gewoon vrij om te gaan en staan waar je maar wil. Op je eigen gemak op zoek naar mooie plekjes.

Nieuw: hygiënemaatregelen in de huurvoorwaarden

We begrijpen dat je van tevoren graag op de hoogte bent van de maatregelen die op je vakantiebestemming zijn getroffen. Daarom hebben we, samen met onze lokale wagenparkaanbieders, deze maatregelen in kaart gebracht en inzichtelijk gemaakt in de huurvoorwaarden. Wij werken alleen samen met betrouwbare lokale wagenparkaanbieders die deze situatie, net als wij, uiterst serieus nemen. Zo wordt op elke verhuurlocatie de afstandsregel in acht genomen, zijn er meestal spatschermen geplaatst en dragen veel medewerkers handschoenen en mondkapjes. Uiteraard worden ook de huurauto’s na elke klant grondig gereinigd en worden met name zogenaamde high touchpoints, zoals het stuur, de versnellingspook en de autosleutel extra gedesinfecteerd.

Voordat je je huurauto reserveert, kun je in de huurvoorwaarden zelf al nalezen hoe het er ter plaatse aan toe gaat, zodat je precies weet wat je bij het ophalen van de huurauto kunt verwachten. Wel zo fijn, toch?

happy-family-riding-in-a-car
Met onze services maak je autohuur nog veiliger. Kortom: verantwoord met je gezin op pad!

Autohuur extra veilig met onze services

De nodige maatregelen zijn dus al getroffen, maar zelf kun je het ophalen van je huurauto nog zorgelozer en veiliger maken met onze services: Online Check-in en de Fastlane.

Hoe reserveer ik een service?

Tijdens het reserveren van je huurauto, kun je filteren op verschillende services. Als je gewenste service beschikbaar is op jouw bestemming, dan staat deze ook in het rijtje. Vink de optie aan en je krijgt vervolgens alleen aanbod te zien waarbij deze is inbegrepen. Handig!

Haal sneller je huurauto op met onze Online-Check in

Onze Online Check-in is een service die al langer bestaat, maar in deze tijd is deze relevanter dan ooit. Kies je voor deze service, dan registreer je je vooraf en ligt het ingevulde huurcontract ter plaatse voor je klaar. Je hoeft bij aankomst dus niets meer in te vullen en dat scheelt tijd! Zo heb je minder contact met medewerkers en zit je voordat je het weet op de weg.

Geen wachtrij met onze Fastlane

In deze tijd vermijd je een wachtrij het liefst waar mogelijk. Met onze Fastlane hoef je je hier niet druk om te maken. Met deze service sla je namelijk ter plaatse de wachtrij over en kun je gebruikmaken van een speciale Fastlane. Ook deze service bieden wij al een langere tijd aan, maar juist in deze situatie is de Fastlane heel handig.

Kortom: we take care! We hebben overal aan gedacht zodat jouw autohuur zo zorgeloos mogelijk verloopt. Heb je vragen? In onze FAQ helderen we alles voor je op. Bekijk nu ons aanbod op jouw bestemming!

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.