fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Wat is een choice location?

Als je een huurauto boekt en aangeeft dat je die op een airport wilt ophalen, zijn er verschillende opties. Sommige partners hebben een balie op de luchthaven zelf, andere brengen je met een shuttle service naar hun verhuurkantoor vlakbij de airport of halen je via een meet & greet op. De door jou gekozen auto of een vergelijkbaar type staat dan netjes voor je klaar. Maar in de VS en Canada is er nog een optie. Daar zijn op de meeste airports zogenaamde Choice Locations.

Zelf je favoriete huurauto kiezen

Alle beschikbare huurauto´s uit de geboekte categorie zijn dan in een nabijgelegen parkeergarage voor je op een rij gezet, zodat je zelf een keuze moet maken. Als je ons standaard product (zonder Express Service) hebt geboekt, meld je je bij de verhuurbalie op de luchthaven. Daar registreer je je en word je vervolgens doorverwezen naar het juiste vak met de beschikbare auto´s. Deze huurauto´s zijn niet op slot, dus je kunt ze van binnen en buiten keuren voordat je een keuze maakt. Je kunt bijvoorbeeld uitproberen in welke huurauto de bagage het beste past, welke stoelen het lekkerst zitten of welke auto de minste kilometers op de teller heeft. Of misschien kies je gewoon voor het merk of kleur auto waar je het liefst in rijdt. Heb je je favoriet gevonden, dan draai je de sleutels die al in het contact zitten om en rijd je naar de check-out om het contract te ondertekenen.

Autoknuffel huurauto choice location

Express Service

Dit proces kan zelfs nog sneller als je de Express Service boekt. Je kunt in dat geval direct doorlopen naar een self check-in zuil, omdat je je vooraf al online hebt geregistreerd. Ook dan kun je je favoriete huurauto uit de geboekte categorie kiezen. Bijkomend voordeel is dat je dankzij de self check-in geen medewerkers van de verhuurder tegenkomt die je een upgrade proberen te verkopen. Veelgebruikte verkooptrucs: zeggen dat de geboekte autocategorie niet beschikbaar is of beweren dat je bagage nooit in de gekozen huurauto gaat passen. Trap er niet in, zelfs niet na een lange en vermoeiende vlucht. Het voordeel van een choice location is juist dat je kunt kiezen, dus sta erop dat je zelf gaat kijken of de bagage in een van de auto’s uit geboekte categorie past. Blijft de medewerker toch tegen je zin aandringen, dan kun je natuurlijk altijd ons noodnummer bellen zodat we je verder op weg kunnen helpen.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou