Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Wilde autosafari

Met iedere autovakantie die je maakt, creëer je een blijvende herinnering. Denk aan dat moment waarop hij de auto naar die haast onbereikbare top reed en je ten huwelijk vroeg, dat moment waarin je oog in oog kwam te staan met een buffel of die mensen die jullie ontmoetten toen jullie met autopech langs de weg stonden en sindsdien vrienden voor het leven zijn.

De twintig jaar die Sunny Cars dit jaar bestaat, staat symbool voor zóveel herinneringen van talloze vakantiegangers. Begin dit jaar vroegen we onze klanten en volgers hun reisverhalen met ons te delen. Het beste verhaal werd beloond met een week gratis autohuur, maar veel verhalen verdienen een podium. In de rubriek bijzondere roadtrips laten we maandelijks één van onze autohuurders aan het woord over de bijzondere gebeurtenissen tijdens hun autovakanties.

Het bijzondere verhaal van Anita Grotewal:

We hadden zo’n dag waarop het wild zich niet liet zien in het Krugerpark. De natuur was prachtig en na grote hoeveelheden regen, liet ook de zon zich zien. Dus wat kan je nou gebeuren? De huurauto redde het aardig op de gravelweg, ondanks de lichte motor. Heuvel op en heuvel af, het ging goed.

Maar dan moeten we door een watertje heen rijden en slaat de motor af. We kijken nog eens goed om ons heen. Vele ogen kijken terug en komen in rap tempo dichterbij. Het lijkt wel een horrorfilm. In korte tijd wordt de auto bijna omsingeld door waterschildpadden en zwemt ook een krokodil dichterbij. Dan word je toch wel bang. Wat te doen als de schildpadden het water uit klauteren en onder de wielen terecht komen? Ik zag mezelf geen schildpadden redden om vervolgens door een krokodil in mijn kuiten gebeten te worden.

Krokodil in het water Zuid-Afrika

Nog een laatste poging om de auto weer aan de praat krijgen… Na wat sputteren lukt het gelukkig. Met een zucht van verlichting rijden we langzaam het watertje uit met een onwezenlijk gevoel. Vielen ze ons nou aan of waren de schildpadden alleen nieuwsgierig?

Ilse Hage

Marketing coördinator

Ilse is Marketing Coördinator bij Sunny Cars en is daarnaast een reiziger in hart en nieren. Citytrips, rondreizen, roadtrips... Ze is van alle reismarkten thuis. Er zijn dan ook weinig plekken op de wereld die ze nog niet heeft ontdekt.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou