fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Winterbanden

Het lijkt altijd zo ver weg maar opeens is het zover: het winterseizoen is begonnen. Oké, het is nog geen meteorologische winter maar ik kreeg vorige week maandag al wel foto´s doorgestuurd van onze collega´s in München waarop het eerste pak sneeuw te bewonderen viel. Leuk!

Ieder jaar rond deze tijd komt ook het onderwerp winterbanden op de agenda bij Sunny Cars. We controleren of de regels zijn veranderd in de landen waar we verhuren. Zo moet de auto in Duitsland voorzien zijn van banden die geschikt zijn voor de weersomstandigheden, worden winterbanden in Frankrijk aanbevolen en zijn ze in Oostenrijk tussen 1 november en 15 april zelfs verplicht. Alle regels kun je op de ANWB website vinden. Ook checken we of alle mogelijkheden om winteraccessoires te boeken (denk aan winterbanden, sneeuwkettingen en skidrager) correct vermeld staan in onze huurvoorwaarden.Winterbanden pakket huurauto

Dit jaar hebben we intern nog eens heel kritisch gekeken naar ons winterproduct en de all-in formule. Er is namelijk een aantal landen waar alle huurauto´s verplicht zijn uitgerust met winterbanden, conform de lokale regeling. Hiervoor wordt dan ter plekke een verplichte toeslag gerekend. En eigenlijk vinden we dat gek omdat het tegen onze filosofie van all-inclusive ingaat. Daarom introduceren we in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland een WT pakket. Hierbij zijn de winterbanden al in de huursom inbegrepen. Precies zoals we het graag zien.

Zeker met alle lowcost vluchten is het tegenwoordig gemakkelijk om te vliegen naar de wintersportbestemming en het laatste stuk met een huurauto te rijden. We hebben er voldoende klaarstaan op onder andere Innsbruck, Salzburg, Geneve, Zurich en Basel. Mét winterbanden!

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou