Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Winterkriebels in Leogang, Wagrain en Innsbruck

Freelance reisjournalist Theo Hanselaar ging met een huurauto naar prachtige wintersport bestemmingen Leogang, Wagrein en Innsbruck voor het laatste winternieuws.

Duizenden wintersporters verlangen naar de strakblauwe en gezonde lucht van hun favoriete bestemming. In het winterzonnetje een skitocht maken en dan even een terrasje pikken om de benen te strekken en te genieten van adembenemende uitzichten. Verrukkelijke momenten!

huurauto-spiegel-uitzicht

Mijn fotograaf en ik gaan voor het laatste winternieuws naar Leogang, Wagrain en Innsbruck. Behendig stuurt de piloot over de toppen van het Karwendelgebergte en loodst ons veilig naar de besneeuwde luchthaven van Innsbruck. Tegenover het luchthavengebouw staat in het Parkhaus onze huurauto van Sunny Cars mét winterbanden al klaar. Die komen met onze rit door de sneeuw naar Leogang van pas.

Freestyle bike wedstrijd

Daar vertonen de beste freestyle-mountainbikers van de wereld tijdens de ‘White Style’, de enige freestyle-bike wedstrijd ‘on snow’, hun onnavolgbare trucs. Tot grote vreugde van mijn fotograaf leverde onze autosliptraining in de sneeuw- verzorgd door de ÖAMTC in Saalfelden- spectaculaire plaatjes. In Wagrain zorgde de giga grote gondel ‘G-Link’ daar ook voor. De gondel zeilt in 6 minuten van de Grafenberg over Wagrain naar de Griessenkareck.

Sliptraining-sneeuw-wintersport

Onderweg naar Innsbruck kregen we een stevige sneeuwdump die goed was voor de pistes rondom Innsbruck: de pistes van Mutters, Nordkette, Patscherkofel en Axamer Litzum zijn in perfecte staat. Op de laatste avond van het jaar wordt het bergvuurwerk van Innsbruck een schitterende show. Het vuurwerk weerkaatst in de stromende Inn, de hemel gloeit, de glühwein vloeit: ‘Prosit Neujahr’

huurauto-pension-sneeuw

Meer lezen van Theo Hanselaar, ANWB of Sunny Cars? Bekijk ANWB Skimagazine of Wintersport of ga naar een ANWB winkel.

Gastblogger

Reisjournalisten of -bloggers

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou