Dit is het leukste klantgesprek van april

We love creating smiles en we zijn gek op tevreden klanten. Daar doen we dan ook alles voor! Wij vinden het ook heel fijn als er bij ons een glimlach op ons gezicht wordt getoverd, bijvoorbeeld met een leuk mailtje met een compliment of een mooie review. In de rubriek ‘You made us smile’ geven we je een kijkje achter de schermen en delen we elke maand een klantgesprek waar we heel blij van worden. Lees je mee?

Wat een fijne reacties!

Vorig jaar moesten door corona veel reserveringen geannuleerd worden. Die klanten ontvingen van ons een coronavoucher, met een geldigheid van 1 jaar, waarmee zij op een later moment opnieuw een reservering konden maken. Eind maart vervielen de eerste vouchers. Omdat het helaas nog steeds niet duidelijk is wanneer we weer op vakantie kunnen hebben veel klanten de voucher niet kunnen gebruiken. Daarom keren we sinds eind maart het tegoed uit, automatisch en zoals beloofd. Daar kregen we héél wat leuke reacties op!

complimenten-mailtjes

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Dominique

2 mei 2021 | 10:16 am | Reageer op Dominique

Sunny Cars is gewoon Top!
En bij de communicatie heb je altijd een heel persoonlijk antwoord. Je voelt en bent geen nummer! “Kirsten Sieval” ik vind u een topmedewerker bij Sunny Cars! Mag ook eens gezegd worden!
Dank u wel Sunny Cars! Voor mij bent u onderneming van het jaar!
Dominique

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Nadia El Ghalbzouri

5 mei 2021 | 11:01 am | Reageer op Nadia El Ghalbzouri

Dag Dominique, wat een ontzettend mooi en zonnig compliment. Dank en daar doen wij het voor! Wij geven je compliment door aan onze Sunny collega Kirsten :). Zonnige groet, Nadia

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.