Dit is het leukste klantgesprek van maart

We love creating smiles en we zijn gek op tevreden klanten. Daar doen we dan ook alles voor! Wij vinden het ook heel fijn als er bij ons een glimlach op ons gezicht wordt getoverd, bijvoorbeeld met een leuk mailtje met een compliment of een mooie review. Maar het is natuurlijk ook hartstikke tof om dit met jullie te delen. In de rubriek ‘You made us smile’ geven we je een kijkje achter de schermen en delen we elke maand een klantgesprek waar we heel blij van worden. Lees je mee?

Goed geholpen!

chatgesprek-2

Bij Sunny Cars gaan en staan we altijd voor de allerbeste service. Ons motto is niet voor niets Rent a smile! Dit soort klantgesprekken zijn dan ook echt cadeautjes voor ons. Volgende maand lees je weer een nieuwe You made us smile. Lees je dan weer mee?

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.