fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Zwitserse toerist to the rescue

Na een jaar lang hard te hebben gewerkt, waren we klaar voor onze vakantie. De tickets waren geboekt en alle leuke agriturismo’s waren gereserveerd. In augustus vlogen we naar Napels om twee weken rond te trekken door het zuiden van Italië.

Het bijzondere verhaal van Nicole van der Steen:

Eenmaal aangekomen wilden we onze huurauto ophalen, maar bleek bij de verhuurbalie dat onze creditcard was geblokkeerd.  Dus konden we onze huurauto niet mee krijgen, een creditcard is immers nodig voor de waarborg. “Don’t worry, it happens all the time” zei de uiterst vriendelijke Italiaanse mevrouw achter de balie, “just call your bank, they will solve the problem”.

Nicole van der Steen

Onze bank kon echter geen verklaring geven waarom de creditcard geblokkeerd was en stelde voor om ons een nieuwe creditcard toe te sturen. Het probleem was dat deze pas vijf dagen later in Italië zou aankomen. Dat was dus geen optie! Twee uur en heel wat zweetdruppels later verlieten wij dan toch de luchthaven op Napels mét auto! Hoe dan? Nou, in alle vertrouwen heeft een jonge Zwitserse toerist voor ons garant gestaan met zijn creditcard en konden we in een Fiat 500 aan onze Italiaanse reis beginnen. Het bestaat nog! Aan onze liefde voor Italië heeft het overigens niets af gedaan. Sterker nog, we gaan in juni 2015 trouwen ín Italië en hebben via Sunny Cars al een drietal auto’s gehuurd voor onze familie!

Ilse Hage

Marketing coördinator

Ilse is Marketing Coördinator bij Sunny Cars en is daarnaast een reiziger in hart en nieren. Citytrips, rondreizen, roadtrips... Ze is van alle reismarkten thuis. Er zijn dan ook weinig plekken op de wereld die ze nog niet heeft ontdekt.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou