fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Zoeken

Wij staan 365 dagen per jaar voor je klaar!

Bij Sunny Cars hechten hebben wij een goede service hoog in het vaandel staan. Voor ons is het heel logisch dat we altijd bereikbaar zijn. Dat hoort voor ons bij de service die we als specialist in autohuur leveren. Onze reserveringsmedewerkers zitten 365 dagen per jaar en 7 dagen per week aan de telefoon klaar voor Nederlandse en Belgische klanten die hun vakantie of zakenreis compleet willen maken met een all-in huurauto.

Openingstijden feestdagen
Toch is het best bijzonder dat we ook tijdens de feestdagen geopend zijn. Weliswaar met iets aangepaste openingstijden, maar we zijn er wel gewoon voor onze klanten:

  • 24 dec                               0900 – 1600 uur
  • 1e kerstdag 25 dec          1100 – 1600 uur
  • 2e kerstdag 26 dec          1100 – 1600 uur
  • Oudejaarsdag 31 dec    0900 – 1600 uur
  • Nieuwjaarsdag 1 jan      1100 – 1600 uur

Zoals je ziet kun je ons zelfs op 1e en 2e kerstdag bellen. Natuurlijk kun je dan bij ons terecht om een reservering te maken. Maar we zijn vooral open voor al onze klanten die in deze periode op vakantie gaan. De kerstvakantie is namelijk een hele drukke maand waarin veel mensen de winterzon opzoeken en daarbij een huurauto hebben geboekt. En die dus de komende weken ophalen op hun vakantiebestemming. Mocht er een vraag of probleem zijn tijdens het ophalen van de huurauto, dan geven we graag direct advies. Zodat de vakantie zorgeloos van start kan gaan. Daarom zijn we er dus, ook tijdens Kerst.

24/7 bereikbaar
Dankzij onze bereikbaarheidsdienst kunnen wij zelfs 24/7 service bieden. Buiten onze reguliere openingstijden geven zij advies en beantwoorden je vragen. In geval van nood is voor hen de Sunny achterwacht altijd beschikbaar, ook midden in de nacht. Fijn gevoel toch?

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Danny Maes

6 juni 2024 | 10:06 am | Reageer op Danny Maes

Wij gaan in november naar Spanje en willen bij jullie een auto huren,op de website heb ik gezien dat als je met een kredietkaart betaalt,dat dit ook de hoofdbestuurder moet zijn.de kaart staat op naam van mijn echtgenote,maar ik wil met de auto rijden,kan dit of moet ik een kredietkaart op mijn naam aanvragen (zodat ik geen bijkomende kosten heb voor tweede bestuurder).Met vriendelijke groeten,Danny Maes

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Jaap Van Sunny Cars

6 juni 2024 | 10:35 am | Reageer op Jaap Van Sunny Cars

Hi Danny, je moet voor het betalen van de waarborg bij de lokale partner inderdaad een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebben, inclusief pincode. Als jullie beiden de auto gaan besturen, en dus een tweede bestuurder bij de autohuur hebben geboekt, dan kun je er ook voor kiezen je echtgenote de hoofdbestuurder te maken en jezelf als 2e bestuurder toe te voegen aan het contract. Om dit te wijzigen kun je ons het beste bellen op 023-5699696, onze autohuurexperts helpen je graag verder!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou