Dáárom huur je een auto!

Of je nu een avontuurlijke rondreis maakt door Zuid-Afrika, drie weken bivakkeert in een grandioos vakantiehuis op Ibiza of een paar dagen ontspant in Zuid-Frankrijk, een huurauto maakt elke vakantie compleet. Wij van Sunny Cars zijn namelijk van mening dat je met een huurauto op de allerleukste en -mooiste plekken van je bestemming komt. En hoe fijn is het dat je dit op je eigen tempo kunt doen?

Een dagje geen zin in een uitstapje… Geen probleem. Of spontaan zin om een dorpje zo’n 50 kilometer verderop te bezoeken? De huurauto staat voor je klaar. Geen gedoe met lange transfers, dure taxiritjes of bussen die onregelmatig rijden.

Keuzevrijheid. Dat ene mooie huis op die berg…

Kies je ervoor om een auto te huren tijdens je vakantie, heb je veel meer keuze als het om accommodaties gaat. Een hotel op loopafstand van de toeristische trekpleisters kan handig zijn, maar tegelijk heb je grote kans dat je meer Nederlanders dan locals tegenkomt. Niet erg bevorderlijk voor je vakantiegevoel. Je kiest toch veel liever voor een prachtige agriturismo in Italië of een villa met zwembad in een Spaans bergdorpje? Met een huurauto is dit geen enkel probleem. Je rijdt er zo heen met je all-in huurauto!

Voor een dagje winkelen of een bezoek aan de mooiste baai stap je gewoon even in de auto. Best of both worlds! Alle tijd om te ontdekken, te ontmoeten en te genieten van lokale gerechten.

Lokale gerechten. Smakelijk eten als de locals

Lokaal marktje met fruit
Lokaal marktje met vers fruit

Op reis zie je natuurlijk liever geen Hollandse menukaarten. Met een huurauto vermijd je toeristische plekken met restaurants als ‘Friet van Piet‘ en eet je waar de locals dat doen. Je ontdekt de smaken van de streek en proost misschien wel met een wijnboer die het vak nog van zijn opa heeft geleerd! (Dan wel even afspreken wie de BOB is, natuurlijk). Onderweg doe je boodschappen op een lokaal marktje, zodat je ’s avonds geniet van je eigengemaakte lokale maaltijd. Daar kan toch geen hotelrestaurant tegenop?

Auto huren duur? Tel al die excursies maar eens bij elkaar op…

Als je alle kosten op een rijtje zet kan een huurauto je behalve vrijheid en flexibiliteit juist veel geld en gedoe besparen. En wist je dat het je ook een hoop geld kan schelen als je de auto op tijd reserveert? Vooral in het hoogseizoen raken de beschikbare huurauto’s snel op en dan stijgen de prijzen. Reserveer je huurauto meteen nadat je je vakantie hebt geboekt, zo heb je tijdig alles lekker al geregeld!

Ben je van plan om excursies te maken, dan heb je de huurauto er helemaal snel uit! Reken maar eens uit wat drie excursies voor een gezin van vier kosten. 

Wat je ook niet wil is onderhandelen met een plaatselijke autoverhuurder over de prijs en bijkomende, onduidelijke verzekeringen. Reserveer je vooraf je all-in huurauto via Sunny Cars, dan zit het in één keer goed. Wij regelen het voor je. Jij hoeft bij aankomst alleen je huurcontract te checken en te tekenen en je kunt de weg op! Geen kleine lettertjes, geen vage verhalen, geen onverwachte kosten voor extra verzekeringen of andere toeslagen. Gewoon een heldere prijs met de beste all-inclusive voorwaarden en één nummer dat je 24/7 kunt bellen. Dat rijdt nét even lekkerder.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.