“Zo fijn als je via Sunny Cars huurt, er mankeert nooit wat aan”

Sommige gesprekken met onze klanten zijn zo leuk dat ze ons een smile bezorgen. Daarom delen we hun verhalen én uiteraard hun ervaring met een huurauto van Sunny Cars ook met jou! Zoals het verhaal van Els Bobeldijk. Els is een ervaren reiziger. Ze spreekt Engels, Frans en een beetje Arabisch, dus in de meeste landen kan ze zich prima redden. Sinds ze met pensioen is gaat ze per jaar zo’n vijf keer op vakantie. De ene keer met haar vriend, de andere keer met een van haar vriendinnen. In de meeste gevallen huurt ze een auto bij Sunny Cars.

els-3-sunny-fan-3

Waarom huur je meestal een auto?

“Ik wil gewoon zoveel mogelijk zien van een land. Ik ben niet van het strand, ik houd meer van cultuur. Fotograferen is mijn hobby. Van al mijn reizen maak ik uitgebreide fotoboeken. Om mooie foto’s te kunnen maken, ga ik graag naar wat afgelegen plekken. Dan kun je niet zonder auto. Met mijn vriendinnen ga ik ook graag wandelen. Het leuke van een huurauto is dat je zelf naar een mooie omgeving kunt rijden. Ook kun je dan op je gemak wandelen, want je hoeft niet op tijd terug te zijn om de bus te halen.”

Waar ging je laatste reis naartoe?

“Met mijn vriendin heb ik een rondreis door Andalusië gemaakt. Van Málaga zijn we naar Granada en Sevilla gereden. Het was een mooie reis. We hadden alles zelf van tevoren uitgezocht. De huurauto was prima. Dat is zo fijn als je bij Sunny Cars huurt, er mankeert nooit wat aan.”

beelden-sunny-fan
"Het online reserveren van de huurauto gaat zo gemakkelijk!"

Huur je bewust via Sunny Cars?

“Ja! Zeven jaar geleden heb ik voor het eerst een auto gehuurd. Ik heb toen van tevoren alles uitgezocht via internet. Je hoort zulke rare verhalen over autohuur, dat je ter plaatse nog van alles moet bijbetalen of achteraf met onduidelijke afschrijvingen te maken krijgt. Daar had ik natuurlijk geen zin in. Ik wilde een goede prijs en geen gedoe met verzekeringen. Toen kwam ik bij Sunny Cars uit, dus dat wilde ik weleens uitproberen. Het is goed bevallen, sindsdien boek ik of mijn vriendin altijd via Sunny Cars. Het online reserveren gaat ook zo gemakkelijk. Van tevoren vullen we alles in en als we aankomen bij het kantoor om de auto op te halen ligt het contract klaar. Ik kies daar bewust voor. Met de Online Check-in service betaal ik wel iets meer, maar het scheelt zoveel tijd bij aankomst. Dat is het mij wel waard.

Naast de Online check in service, waarbij je je van te voren online registreert zodat het huurcontract voor je klaarligt, kun je ook gebruik maken van onze Fastlane service. Bij deze service sla je de reguliere wachtrij over en kun je via een speciale rij je sleutels ophalen. Zo stap je extra snel in je huurauto!

Is er weleens iets misgegaan?

Gelukkig niet! Maar het gaat mij gewoon om het feit dat alle verzekeringen inclusief zijn en dat ik ter plaatse geen gedoe heb. Op de Canarische Eilanden ging het bijna fout. We hadden de boot van Tenerife naar Gran Canaria en zouden daar de auto ophalen. Een hele mooie reis, maar de boot kwam te laat aan waardoor het kantoor waar we de huurauto moesten ophalen al gesloten was. Terwijl ik al gebeld had dat we later zouden zijn. Met een taxi zijn we naar het kantoor op het vliegveld gereden, dat wel open was. Daar kregen we een auto mee in een hogere categorie. We hoefden niets bij te betalen en ook de kosten voor de taxi kregen we vergoed. Wat een service!”

"Van tevoren vullen we alles in en als we aankomen bij het kantoor om de auto op te halen ligt het contract klaar. Met de Online Check-in service betaal ik wel iets meer, maar het scheelt zoveel tijd bij aankomst!"

Heb je nog tips?

“In Spanje kan het best wel bergachtig zijn. Op Tenerife hadden we een Opel Mocca met een wat zwaardere motor. Daar was ik echt heel blij mee, je kunt dan makkelijker bergop rijden. En als ik samen met mijn vriendin ga, dan kiezen we tegenwoordig standaard voor een tweede bestuurder. Dan kunnen we allebei rijden en dat is wel zo comfortabel.”

Overtuigd? Huur gelijk een auto of bekijk de rest van onze extra services om jouw huurauto avontuur compleet te maken.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.