De 6 leukste quotes van juli

We ontvangen dagelijks veel telefoontjes en e-mails. En zo nu en dan worden er bést grappige opmerkingen gemaakt. Wie wordt er dan ook niet blij van een huurauto reserveren? Ook deze maand ontvingen we weer een aantal grappige opmerkingen. Dit zijn de 6 leukste quotes die onze reserveringsafdeling opving! Lees je mee? Ze toveren vast en zeker een lach op je gezicht.

Ik doe mee!

Collega: "Kan ik verder nog iets voor je doen?’ Klant: "Geef mij de winnende nummers voor de lotto van morgen maar, dan deel ik de prijs wel met u hoor!"

Niet te vinden

the-young-man-is-opening-the-car-doorclose-up-hand-and-car-door
Klant: "Ik heb een vierdeurs auto gereserveerd, maar deze heeft maar twee deuren." Collega overlegt met de verhuurder: "De deuren gaan de andere kant op. De hendels zitten niet rechts, maar links. Vlak naast de hendel van het voorportier." Klant: "O wat erg, ik zie het. Ik schaam me rot."

Het is maar net hoe je het zegt

"Mevrouw, mijn vliegtuig en ik zijn niet op dezelfde tijd vertrokken. Collega: "O jee, heb je de vlucht gemist?" Klant: "Nee, mijn vliegtuig is eerder vertrokken zonder mij."

Met chocolade maak je alles goed

shutterstock_chocolade-auto
"Wat jammer dat mijn eerste keus niet beschikbaar is! Hint: ik ben dol op chocolade. Dus als ik een reep chocolade aantref in mijn alternatieve huurauto, dan is mijn dag weer goed!"

Doe maar een dagje later

"Kan ik mijn huurauto ook een dag nadat mijn vlucht aankomt ophalen? Ik heb een bloedhekel aan vliegen. Ter ontspanning drink ik daarom voor en tijdens de vlucht een paar biertjes. Maar ik denk niet dat ik de huurauto dan nog meekrijg. Of überhaupt zou willen!"

Kinderzitjes vangen

De verhuurder jaagt blijkbaar op autostoeltjes... Hij stuurde ons: "Child seats are on request. I am chasing them now.".

Dit waren ze weer, de 6 leukste quotes van de maand juli. En? Gelachen? We hopen van wel! Volgende maand komen we weer bij je terug met wederom een aantal nieuwe en bovenal leuke quotes. In de tussentijd een huurauto reserveren? Je weet ons te vinden.

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.