Sunny collega Nadia testte zorgeloze én veilige autohuur

Ik ben bijna elke dag bezig met promoten van autohuur, want ik werk namelijk bij Sunny Cars! Als geen ander weet ik dus hoe ideaal een all-in huurauto tijdens je vakantie is. Maar toen kwam corona en zonnige vakanties met een huurauto werden ineens een stuk minder vanzelfsprekend… Al snel zorgden we met onze lokale partners voor veilige autohuur.

Ik kon mijn eigen vakantiekriebels niet onderdrukken en dus nam ik de proef op de som! Ik vloog naar Rhodos en huurde een auto bij, uiteraard, Sunny Cars! Graag deel ik mijn positieve ervaring met jou.

Onder de indruk van hygiënemaatregelen

auto-controleren-2
Samen met de medewerker controleerde ik - met gepaste afstand - de huurauto.

De vliegreis naar Rhodos was even wennen vanwege het mondkapje, maar eenmaal geland had ik het vakantiegevoel te pakken. Het was tijd om mijn huurauto op te halen. De lokale wagenparkaanbieder verwelkomde mij van achter een spatscherm netjes met handschoentjes aan en een mondkapje op. Aan de balie nam ik het huurcontract door en ik tekende zelfs met een gedesinfecteerde pen!

Tip van mij: neem voor de zekerheid je eigen pen mee om het lokale huurcontract te ondertekenen. Better safe than sorry!

Ik was tevreden, want de hygiënemaatregelen werden hier enorm serieus genomen. Samen met de medewerker liep ik met gepaste afstand een rondje om de huurauto om te controleren op eventuele schade. En toen was het zover, mijn vakantie op Rhodos kon écht beginnen.

De huurauto als safe space

rhodos-verkennen
Dit soort wegen zijn prachtig. En hier kon ik van genieten zonder me zorgen te hoeven maken!

Tijdens de vakantie reden we lekker op ons eigen tempo naar prachtige zandstranden en baaitjes. Op zoek naar rustige dorpjes en niet-toeristische strandjes. Ideaal!

De huurauto was onze eigen ‘safe space’ en zo konden wij ons ook netjes aan de coronamaatregelen houden.

Vooral de vrijheid om te gaan en staan waar ik wil vind ik op vakantie enorm belangrijk en daarom was die zorgeloze huurauto echt onmisbaar. In het buitenland rijden is toch anders dan in Nederland, maar met een all-in huurauto van Sunny Cars weet je dat je 100% verzekerd bent. Dat stelt mij toch altijd gerust.

Ervaar het lokale vakantiegevoel

straatje-rhodos
Dit soort mooie straatjes, daar kan ik geen genoeg van krijgen!

Tijdens mijn vakantie bezocht ik verschillende leuke dorpjes en stadjes. Ik wandelde door typische Griekse straatjes en proefde heerlijke lokale gerechten bij de authentiekste restaurantjes. Met de huurauto vind je van die plekjes waar je dat échte lokale gevoel ervaart. Dat is voor mij elke keer weer die toegevoegde waarde van een huurauto tijdens mijn vakantie.

Hoe gek het ook is, óók in deze tijd heb ik zorgeloos, veilig én in alle vrijheid kunnen genieten van mijn vakantiebestemming. Vooral dankzij de huurauto en het zonnetje. Heb jij vakantiekriebels? Dan kun je tijdens deze nazomer met een gerust hart genieten van een fijne vakantie met huurauto. Waar wacht je nog op? Reserveer je huurauto.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.