Toeren op Tenerife: met een huurauto kom je overal

Tenerife is een prachtig eiland met veel zonuren, diverse stranden en boulevards waar je heerlijk over kunt slenteren. Maar ook het binnenland is de moeite waard vanwege de prachtige uitzichten en bergen. Een bezoekje aan de hoogste berg van Tenerife, El Teide, mag dan ook niet ontbreken. Hoe je hier het makkelijkste komt? Met een all-in huurauto van Sunny Cars natuurlijk!

Tenerife heeft van alles te bieden: van groene natuur in het noorden en stranden in het zuiden en van knusse dorpjes tot grotere steden.

Naar de hoogste berg van Spanje

Een letterlijk hoogtepunt van je vakantie op Tenerife is de El Teide, de hoogste berg van Spanje gelegen in het nationaal park midden op het eiland. Zorg dat je de juiste categorie huurauto kiest zodat je genoeg vermogen hebt voor in de bergen. Als je in de buurt van de berg bent, kun je de auto parkeren en verdergaan met de kabelbaan die je naar een hoogte van 3555 meter brengt. Daarna leg je de laatste paar meters te voet af en kun je genieten van het prachtige uitzicht. Adembenemend!

el-teide-tenerife
Met de huurauto richting de hoogste berg, Pico del Teide.

Wel een auto huren, maar geen creditcard? Dat is op Tenerife geen probleem! Met de service Geen waarborg reserveer je eenvoudig een auto zonder creditcard.

Rond het eiland rijden

Wat ook heel leuk is op Tenerife, is om het eiland rond te rijden. Zo zie je alles wat dit eiland te bieden heeft. Van groene natuur in het noorden en stranden in het zuiden en van knusse dorpjes naar grotere steden. Tenerife heeft het allemaal dus het is zeker de moeite waard om er met je huurauto op uit te trekken. Voordeel is dat de wegen in Tenerife heel goed begaanbaar zijn en het verkeer is niet zo hectisch is als op de vaste land van Spanje.

strand-op-tenerife
Op één van deze strandbedjes kun je best een dagje vertoeven, toch?

Van de ene naar de andere kant van het eiland rijden, daar parkeren en even slenteren over de boulevard. Dát is pas vakantie. En het maakt niet uit hoe lang en hoe ver je rijdt. Bijna Sunny Cars heb je namelijk standaard ongelimiteerde kilometers. Dat is echt all-in genieten.

Zoals je leest, is een auto op Tenerife echt een must. Wacht daarom niet langer, maar huur je all-in huurauto op het vliegveld van Tenerife Noord of op de luchthaven van Tenerife Zuid. En dat is ook nog eens relaxt, want je hoeft meer te denken aan verzekeringen! Ze zijn namelijk standaard inbegrepen.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.